Merken

Botanical Beauty

De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver en biologisch. Ook zijn de producten dierproefvrij en veganistisch…

La Bella Donna

La Bella Donna is een revolutionair innovatief verzorgingsconcept: natuurlijke mineralen die zich gedragen als make-up en…

Contact

Neem contact op met ons op via het contactformulier, vind ons op de kaart en vind onze gegevens op de contact pagina.

Botanical Beauty

Mijn zus Anouk en ik werken met het streekproduct Botanical Beauty. Wij gebruiken de producten in al onze behandelingen en bereiken goede resultaten op een gezonde manier.

De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver en biologisch.
Ook zijn de producten dierproefvrij en veganistisch. De huid is een vitaal orgaan dus voed je toch alleen jouw huid met datgene wat je ook kunt eten?

De producten van Botanical Beauty zijn in te zetten voor het hele lichaam. Wij kunnen onze klanten meer gezondheid bieden door alle behandelingen uit te voeren met deze prachtige producten. De heilzame werking en de natuurlijk ingrediënten bieden ondersteuning bij huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acné.  100% zoals moeder natuur het heeft bedoeld. Puur natuur in 3 stappen. Reinigen, verbeteren en verzorgen.

La Bella Donna

La Bella Donna is een revolutionair innovatief verzorgingsconcept: natuurlijke mineralen die zich gedragen als make-up en tegelijkertijd goed zijn voor de huid. Het is een volledig gamma van minerale formules die de huid respecteren, herstellen en beschermen. Niet alle mineralen zijn van gelijke kwaliteit en hebben dezelfde eigenschappen. La Bella Donna’s mineralen bevatten alleen pure mineralen uit gesteente die unieke voordelen bieden. De make-up is geschikt voor elk huidtype. Ook zeker inzetbaar bij huidproblemen zoals psoriasis en acné.

Contact gegevens

Bel ons

06-28429939

Email ons

versantvoortnatasja@gmail.com

Onze locatie

Schaiksehof 8
4143 HC Leerdam

Neem contact op