Spray Tan

spay-tanning

Met spray tan is het mogelijk het hele jaar een gezonde zomerse teint te hebben! Het is een goed alternatief voor de zonnebank. Binnen 15 minuten heb je op verantwoorde wijze een natuurlijk gebruinde huid!

VANITAN spray tanning
VANITAN spray is THE NEXT GENERATION of spray tan lotions. De toekomst van een gezonde, snelle, egale bruine huid! De VANITAN spray tan lotions hebben de kortste ingrediënten lijst waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vanitan lotions. Door verneveling van de VANITAN lotion met DHA over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint. Je wordt bruin zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment.

VANITAN lotions zijn hypoallergeen ontwikkeld op waterbasis en natuurlijke ingrediënten en zijn:

  • parfum vrij
  • parabenen vrij
  • olie vrij
  • alcohol vrij
  • erytrulose vrij
  • dierproef vrij

De spray tan blijft 6 tot 10 dagen zitten.
Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben een speciaal huidverzorgingsproduct VANITAN maintener die je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spray tan teint. Vraag ernaar in de salon.

Je ziet direct resultaat.
De lotion heeft enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. Wij adviseren om na de behandeling 8 uur te wachten met douchen, zwemmen, sporten of zonnen. Hierdoor geef je de spray tan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen.

Zonnen na een behandeling mag.
Wij raden aan om de spray tan lotion goed in te laten trekken en je te beschermen tegen de UV-straling van de zon door gebruik te maken van een bij jou huid passende beschermingsfactor.

Je bruine teint behoud je zo lang mogelijk door een VANITAN spraytan behandeling na 5 à 6 dagen nogmaals te herhalen.
Dit helpt om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen. Dit verschilt uiteraard per huidtype. Het is normaal dat je spray tan teint vervaagt net als een door de zon gebruinde huid. Op dezelfde wijze verdwijnt ook een VANITAN spray tan behandeling. Dit is een natuurlijk proces doordat je huidcellen zich om de gemiddeld 7 dagen vernieuwen.

DHA is niet gevaarlijk of ongezond.
DHA is een natuurlijke suiker die gewonnen wordt uit druiven, suikerriet of suikerbieten. DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), health Canada en EU lidstaten.

Voor alle zekerheid word een spray tan behandeling niet toegepast op mensen met psoriasis, eczeem en snij- of schaafwondjes. Ook tijdens een antibioticakuur wordt de behandeling niet uitgevoerd.

Heeft u last van vitiligo wordt het juist aangeraden om een spray tan behandeling te ondergaan!

Tijdens zwangerschap raden we aan eerst contact op te nemen met uw verloskundige om toestemming te vragen

voor het ondergaan van een spray tan behandeling.

Tarieven

Gehele lichaam & gezicht € 29,50
Gezicht, decolleté & armen € 19,50
Onder & bovenbenen € 14,50
Onderbenen € 9,50


Stempelkaart
Bij aanschaf van een stempelkaart betaald u 5 behandelingen en krijgt u 1 behandeling gratis.

bijv: 5x € 29,50 = € 147,50 i.p.v. € 177,-

De stempelkaart is 6 maanden geldig. Mocht u een afspraak niet nakomen dan wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.