Make-up La Bella Donna

MAKE-UP WORKSHOP La Bella Donna

Een avond waarbij je advies en tips krijgt om een natuurlijke make-up aan te brengen.

De kosten voor de workshop bedragen € 24,95. Bij een minimale
besteding van € 24,95 aan producten vervallen de kosten van de workshop.

Interesse? Bel 06-28429939 Mail: info@natasjaversantvoort.nl

Huidverzorging dat zich uit als make-up. 100% minerale en natuurlijke producten.

FLITSME Fotografie

La Bella Donna is een revolutionair innovatief verzorgings concept: natuurlijke Mineralen die zich gedragen als make-up en tegelijkertijd goed zijn voor de huid. Het is een volledig gamma van minerale formules die de huid respecteren, herstellen en beschermen. Niet alle mineralen zijn van gelijke kwaliteit en hebben dezelfde eigenschappen. La Bella Donna’s mineralen bevatten alleen pure mineralen uit gesteente die unieke voordelen bieden die je niet kunt vinden in andere producten.

Oprichters Kathy en Nicole Tracy (moeder en dochter) hadden beiden een totaal verschillende type huid en huidproblemen. Kathy had een droge huid met pigmentvlekken. Nicole had een overactieve, vette acne-gevoelige huid. La Bella Donna’s Loose Mineral Foundation bevat waardevolle mineralen die zich in een anorganische staat 100% inert zijn en daardoor niet opgenomen worden door de huid. De inertie voorkomt ook elke interactie met de huid waardoor het uitermate geschikt wordt voor de gevoelige, geïrriteerde en allergische huid.

Titanium dioxide als een van de belangrijkste mineraal van La Bella Donna zorgt voor een geïntegreerde volledig spectrum dikgedrukte natuurlijke zonbescherming (UVA-UVB/SPF20) die de hele dag duurt. De loose mineral foundation dat enkel bestaat uit 4 kwalitatieve mineralen blijft op de huid liggen zodat het uiterst licht aanvoelt, de huid laat ademen en teven de poriën niet verstopt. Doordat het poeder ultra fijn gemalen is blijft het zeer goed zitten waardoor 1 maal opbrengen per dag voldoende is, zelfs wanneer U gaat sporten, gaat zwemmen of andere waterrijke activiteiten. Omdat er geen ingrediënten worden gebruikt voor de hechting is het verwijderen een kinderspel en hoeft men slechts de makeup af te spoelen met een milde cleanser.

La Bella Donna’s mineralen hebben een licht werende kwaliteit en daarme de verschijning van fijne lijntjes en rimpels op de huid onmiddelijk verminderen.

Een ander Baci_Main-(1)groot voordeel van de gebruikte mineralen zijn de vier ingrediënten die synergetisch werken om het vochtgehalte in de huid in evenwicht te houden. Daarom hebben ze voor elke leeftijd en huidtype een toegevoegde waarde. De loose mineral bevat geen enkel ingrediënt dat ofwel iets toevoegt of wegneemt van de huid; het natuurlijk eventwicht en balans is de sleutel waarom La Bella Donna zo vaak de oplossing voor huidprobleem zoals: acne, droge huid, rosacea, melasma, eczeem, psoriasis. Bij het ouder worden zal de huid steeds meer zijn natuurlijke weerstand verliezen, de lijn van La Bella Donna is dan een uitkomst om problemen te voorkomen en de huid te ondersteunen om weerstand te bieden.

La Bella Donna verzorgingslijn, gebaseerd op mineralen en natuurlijke ingrediënten, bieden een innovatief alternatief voor chemische make-up om de gezondheid van de huid en het lichaam te verbeteren. Onze huid is ons grootste orgaan en alles wat we op de huid plaatsen wordt gefilterd door de lever, net als het voedsel dat we eten. We willen voorkomen chemische stoffen te absorberen in ons lichaam.

La Bella Donna is geschikt voor iedereen:
– of u nu huidproblemen heeft,
– het belangrijk vindt natuurlijke producten te gebruiken,
– of gewoon de beste kwaliteit makeup wilt hebben met alle positieve eigenschappen die u zult ervaren met het gebruik van La Bella Donna

Bekijk hier de prijslijst